Kauklahti-seura ry - Köklaxgillet rf                                                                             Aktiivista kaupunginosatoimintaa lähellä Sinua!

info@kauklahti.fi     

Kauklahti-seura ry - Köklaxgillet rf

 Kauklahti-seura ry (ruots, Köklaxgillet rf) on vuonna 1972 perustettu kaupunginosayhdistys (kotiseutuyhdistys), jonka tarkoituksena on  


1)    edistää toimialueen asukkaiden kotiseutuhenkeä ja viihtyvyyttä

2)    toimia toimialueensa asukkaiden ja eri yhteisöjen yhdyssiteenä

3)    vaikuttaa alueen palveluihin ja elinympäristön laatuun

4)    edistää yhteistyötä toimialueen päättäjien ja viranhaltijoiden kanssa alueen kehittämisessä.

Kauklahti-seuran toiminta-alue on Suur-Kauklahti lähiympäristöineen.

 

TAPAHTUMAKALENTERI


Kauklahden kotikaupunkipolun avajaiskävely

Päivämäärä:18.09.2017
18:00

Espoon 25. kotikaupunkipolku avataan maanantaina 18.9. klo 18 Kauklahdessa (lähtöpaikka Kappelilla).

Kotikaupunkipolut ovat kartalle merkittyjä kävelyreittejä, jotka esittelevät kaupunginosien historiaa ja nykyisyyttä, luontoa ja kulttuuria, julkista taidetta, arkkitehtuuria sekä merkittäviä henkilöhahmoja. Niiden avulla voi tehdä tutkimusmatkan omaan elinympäristöönsä löytäen mielenkiintoisia kohteita ja asioita, olipa kyseessä sitten uusi tai vanha asukas.

Kauklahden kotikaupunkipolun on toimittanut Pauli Saloranta Espoon kaupunginosayhdistysten liiton toimeksiannosta yhteistyössä Kauklahti- seuran, Pro Espoonjoki ry:n ja Espoon kaupungin eri toimialojen kanssa. Hanketta ovat rahoittaneet Museovirasto, Svenska Kulturfonden, Uudenmaan Kulttuurirahasto ja Espoon kaupunki.

Avajaiskävely alkaa maanantaina 18.9.2017 klo 18 Pauli Salorannan johdolla, lähtöpaikkana Kauklahden kappelin piha. Hyvät kengät ja sään mukainen varustus on tärkeää, sillä kävely kestää parisen tuntia. Tauko pidetään kylätalo Palttinan kohdalla, jossa on pieni välipalatarjoilu Kauklahti-seuran tarjoamana.

Tervetuloa!

Lisätietoja kotikaupunkipolusta: www.kotikaupunkipolut.fiTakaisin yleiskatsaukseen