UUTISET - Tapahtumakalenteriin pääset selaamalla alaspäin


Takaisin yleiskatsaukseen

16.03.2021

Sääntömääräinen vuosikokous 31.3.2021

Sääntömääräinen vuosikokous
Keskiviikkona 31.3.2021 klo 18.00-19.30
Kokouspaikka Kauklahden Puistotie 4F/
Etäkokous poikkeamislain 677/ 2020 mukaisesti

Kauklahti-seuran hallitus kutsuu sääntömääräisen vuosikokouksen koolle sääntöjen määräämässä ajassa. Epidemiatilanteen vuoksi kokoukseen suositellaan osallistuttavan vain etäyhteyden kautta, joten käyttöön otetaan yhdistysten poikkeamislain
677/ 2020 ( https://finlex.fi/fi/laki/alkup/2020/20200677 ) osalta toimenpiteitä seuraavasti:
- kokoukseen sallitaan osallistuminen etäyhteyksien avulla, jota hallitus vahvasti suosittaa.
- kokoukseen on ilmoittauduttava etukäteen, viimeistään sunnuntaina 28.3.2021 klo 20 sähköpostilla info@kauklahti.fi. Samalla tulee kertoa, osallistuuko kokoukseen valtuuttamalla asianhoitaja= tekemällä valtakirjan.
Ilmoittautuneille lähetetään linkki etäkokoukseen, joten Sinun tulee antaa voimassa oleva sähköpostiosoite ilmoittautumisen yhteydessä.
- jos kokouksessa järjestetään äänestyksiä, niin asiaäänestykset suoritetaan kukin vuorotellen oma kanta kertomalla, vaaleissa käytetään anonymiteetin äänestyksessä suojaavaa sovellusta.
- jos Sinua arveluttaa etäkokouksesta selviäminen, niin voit hyvin käyttää digiavustajaa (joku läheinen) kokouksen aikana. Sinun on kuitenkin itse kyettävä keskustelemaan kokouksessa eli digiavustaja voi avustaa Sinua vain teknisissä asioissa.
- kokoukseen voi osallistua asianhoitajan kautta eli voit valtuuttaa toisen Kauklahti-seuran jäsenen edustamaan itseäsi etäkokouksessa.
Huomaathan, että valtuutetun asianhoitajasi pitää olla Kauklahti-seuran jäsen.
- valtuutus tulee toimittaa seuran sähköpostiin info@kauklahti.fi tai paperisena seuran puheenjohtajalle (Juha Hatakka, Kauklahden Puistotie 4F) siten, että valtuutusasiakirja on perillä viimeistään vuosikokousta edeltävänä päivänä, 30.3.2021 klo 20.
- asiahoitaja voi edustaa useampaa valtuuttajaa=jäseniä.
- lähikokouksen osalta noudatetaan voimassa olevia kokoontumisrajoituksia.

Kauklahti-seuran hallitus toivoo onnistunutta kokousta poikkeusoloista ja -järjestelyistä huolimatta!
Takaisin yleiskatsaukseen


TAPAHTUMAKALENTERI

Tällä hetkellä ei merkintöjä.