Tietoja Kauklahti-seurasta

Kauklahti-seura ry - Kökalxgillet rf on v.1972 perustettu kaupunginosayhdistys ja se on nykyisin valtakunnallisen Suomen Kotiseutuliitonjäsen,   espoolaisen Espoon Kaupunginosayhdistysten Liiton jäsen sekä Pro Espoonjoki ry:n jäsen.

Seura edistää toimialueensa asukkaiden kotiseutuhenkeä ja viihtyvyyttä, toimii asukkaiden ja eri yhteisöjen yhdyssiteenä, vaikuttaa alueen palveluihin ja elinympäristön laatuun sekä edistää yhteistyötä toimialueen päättäjien ja viranhaltijoiden kanssa alueen kehittämisessä.

Kauklahti-seura ry palkittiin Espoon Vuoden Yhteisönä Espoo-päivänä 2018, jolloin Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä jakoi palikinnon kauklahti-seuran edustajille.

Kauklahti-seurassa on toimintaa
keskustelu- ja luentotilaisuuksista kylätapahtumiin. Viimeisen vuoden aikana on kauklahtelaisia osallistunut mm. Kökkeli-Rock-tanssi-iltaan, historia-iltaan, Black Far Bayhin eli kauklahtelaisittain musta perjantai kääntyi valon juhlaksi, Kauklahti-päivään, jolloin juhlittiin kaupunginjohtajan kakkukahvein ja 'kuningasparin' vierailulla sekä laajalla muulla ohjelmalla Vuoden Kaupunginosa-palkintoa ja Kauklahti-seuran Vuoden Yhteisö-palkintoa, yli 20 toimijan järjestämään Elävä Joulukalenteri Kauklahdessa-tapahtumasarjaan, yms.
Yhteistyö Suur-Kauklahden Asukasfoorumin valmisteluryhmän kanssa on tiivistä.

Toiminta on nykyisn aktiivista, monipuolista ja laajaa - ks. esim. v.2019 toimintakertomus.


Yhteystiedot: info@kauklahti.fi

(121120HÖ)