Tietoja Kauklahti-seurasta

Kauklahti-seura ry - Kökalxgillet rf on v.1971-72 perustettu kaupunginosayhdistys ja se on nykyisin valtakunnallisen Suomen Kotiseutuliitonjäsen,   espoolaisen Espoon Kaupunginosayhdistysten Liiton jäsen sekä Pro Espoonjoki ry:n jäsen.  Perustamiskokous pidettiin 1971 ja rekisteröinti tapahtui vuonna 1972.

Seura edistää toimialueensa asukkaiden kotiseutuhenkeä ja viihtyvyyttä, toimii asukkaiden ja eri yhteisöjen yhdyssiteenä, vaikuttaa alueen palveluihin ja elinympäristön laatuun sekä edistää yhteistyötä toimialueen päättäjien ja viranhaltijoiden kanssa alueen kehittämisessä.

Seuraava yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 27.3.24 klo 18 alkaen Kauklahden elä ja asu -seniorikeskuksella. Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kauklahti-seura ry palkittiin Espoon Vuoden Yhteisönä Espoo-päivänä 2018, jolloin Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä jakoi palkinnon Kauklahti-seuran edustajille.

Kauklahti-seurassa on toimintaa
keskustelu- ja luentotilaisuuksista kylätapahtumiin. Viimeisen vuoden aikana on kauklahtelaisia osallistunut mm. Kökkeli-Rock-tanssi-iltaan, historia-iltaan, Black Far Bayhin eli kauklahtelaisittain musta perjantai kääntyi valon juhlaksi, Kauklahti-päivään, jolloin juhlittiin kaupunginjohtajan kakkukahvein ja 'kuningasparin' vierailulla sekä laajalla muulla ohjelmalla Vuoden Kaupunginosa-palkintoa ja Kauklahti-seuran Vuoden Yhteisö-palkintoa, yli 20 toimijan järjestämään Elävä Joulukalenteri Kauklahdessa-tapahtumasarjaan, yms.
Yhteistyö Suur-Kauklahden Asukasfoorumin valmisteluryhmän kanssa on tiivistä.

Toiminta on muulloin kuin epidemia-aikana aktiivista, monipuolista ja laajaa - ks. esim. v.2021 toimintakertomus.


Yhteystiedot: info@kauklahti.fi


Päivitetty 190624